Lajmet & Media

Mirë se erdhët në Këndin tonë të Leximit ku mund të gjeni artikuj / lajme të ndryshme interesante rreth tendencave më të fundit në lidhje me teknologjinë dhe inovacionin!
post image

Si ndikon prezenca e një biznesi në rrjetet sociale?

Popullariteti gjithmonë e në rritje i rrjeteve sociale ka sjellë me vete edhe një periudhë të re në marketing dhe strategjitë e marketingut. Rrjetet sociale po revolucionarizojnë mënyrën se si  individët bashkëveprojnë me kompanitë apo ‘brandet’. Sipas adpublishing.org afërsisht  1 në 5 minuta të shpenzuara online i dedikohet rrjeteve sociale.  Por, përpara se të kerkoni të […]

Lexo me teper
post image

Kompani të mëdha Europiane bëjnë Outsourcing në Shqipëri

Në më shumë se tetë vite Shqipëria,vendi i vogël i portës në krah, mirëpret sipërmarrës perëndimor të shtyrë nga kriza përtej Adriatikut, kompani Italiane me emra të ndryshëm por me një qellim të përbashkët, outsourcing. Çfarë do të thotë në të vërtetë outsourcing? Një koncept, një term i cili përcaktohet si një proces nëpërmjet te […]

Lexo me teper
post image

Pse shqiptarët kanë njohuri të mira për gjuhët e huaja?

Dihet se shqiptarët janë të aftë të flasin mire shumë gjuhë të huaja. Për të kuptuar se nga vjen kjo aftësi duhet të kthehemi pas në kohë e të shohim pjesën historike se si kanë filluar shqiptarët të mësojnë gjuhët e huaja dhe përse kjo deshirë apo nevojë për të folur një gjuhë tjetër veçmas […]

Lexo me teper
post image

Sa të përgatitur janë studentët shqiptarë për të punuar në sektorin e informatikës?

“Dua të studioj:“shkenca politike”, “punë sociale”, “drejtësi”, “psikologji”, kto janë përgjigjet dhe zgjedhjet më të dëshiruara nga kandidatët e rinj për universitet në 2006-2007 në Shqipëri. Mund të thuhet se pati një fluks studentësh për këto degë dhe kjo na çon në përfundimin se këto ishin më të kërkuarat dhe më të zgjedhurat për të […]

Lexo me teper
post image

Pse për shumë biznese është e rëndësishme të kenë një website?

Me më shumë se 2.2 miliard njerëz online në ditë, interneti ka revolucionarizuar mënyrën e gjetjes dhe përcjelljes së informacionit. Më parë, njerëzit hapnin faqet e verdha për të kërkuar një restorant, një furrë buke apo një doktor ose një avokat. Sot ata kërkojnë në Google, Yahoo, Bing apo AOL për të gjetur produktet dhe […]

Lexo me teper
post image

PATROS – TEMPLATE WEBSITE-I HTML5/CSS3 FALAS DHE RESPONSIVE

Përshëndetje të gjithëve! Jemi të lumtur t’ju prezantojmë template-in tonë të parë HTML5/CSS3 të quajtur “PATROS” PATROS është një template biznesi mjaft elegant , responsive dhe mbi të gjitha ne e ofrojmë atë falas. Ai është ndertuar duke përdorur framework-un BOOTSTRAP 3.2.4 Jemi përpjekur të mundësojmë një temë tërësisht të kompletuar HTML5 dhe CSS3 e […]

Lexo me teper