ATIS Digital Agency

Një partner i besueshëm për sukses afatgjatë!

Shërbime të Drejtuara për Biznesin

Ekipi ynë prej profesionistësh me eksperiencë të gjerë do të përkujdeset për gjithçka ju duhet për të arritur objektivat e kompanisë suaj. Fillimisht identifikojmë nevojat e biznesit tuaj dhe pastaj ju ofrojmë shërbime web të personalizuara dhe me cilësi të lartë.

Custom Web Development

Custom Web Development

Ne ofrojmë shërbime të avancuara të zhvillimit të website-ve, si front-end po ashtu edhe back-end. Zhvilluesit tanë ndërtojnë code të përsosura që ofrojnë UI dhe dizajn responsiv të mrekullueshëm.

Integrim Sistemesh

Integrim Sistemesh

Ekspertët tanë ofrojnë dizajn dhe zhvillim të personalizuar të API-ve si: REST API, JSON API, XML API, integrim të API-ve në aplikacionet native, implementim të APi-ve, etj.

Aplikacione mobile

Aplikacione mobile

Ekipi i ATIS është i specializuar në zhvillimin e aplikacioneve mobile në platformat Android, iOS, aplikacione hibride dhe me funksionalitet ndër-platformë.

Nga Integrimi i Sistemit në Transformim Dixhital

Integrimi i API-ve bën lidhjen e të dhënave, proceseve, dhe sistemeve në kohë reale. Ky është një element kyç që krijon vlerë përmes teknologjisë dhe bën që biznesi juaj të bëhet pjesë e një të ardhme dixhitale. Ekipi ynë mund të integrojë sisteme dhe teknologji moderne të ndryshme përmes një qasje të sigurt, modulare dhe të konfigurueshme.

Klientët

test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test
test